Sociale Më shumë

Konkursi ndërkombëtar

Prej tvteuta11:43, 22 Janar 2015

Është shpallur konkurs ndërkombëtar për zgjidhje arkeologjike dhe urbanistike të Ranës edhe do të jetë i hapur deri me 19 mars. Qëllimi i këtijë konkursi është që të gjendet zgjidhje e cila në mënyrën më efikase do të valorizojë potencialin e zonës së Ranës. Në krye të këtij komisioni përkatësisht për vlersimin e projekteve është kryetari i komunës Fatmir Gjeka , ndërsa antar janë Rifat Alihoxhiq, Zana Sarvan , Nikolla Drakiq , Suada Ismailaga , Mirlinda Cena dhe Dunja Bilalagiq si dhe Mustafa Gorana e Mehmet Tafica.

  • 1

    Radio