Aktuale Më shumë

Kongresi i Forcës: Nazif Cungu rizgjidhet kryetar

Prej tvteuta17:19, 30 Korrik 2016

Sot u mbajt Kuvendi i tretë zgjedhor i Forcës së Re Demokratike në të cilin u zgjodhën organet e reja të partisë dhe kryetari i saj. Edhe në mandatin e ardhshëm funksionin e kryetarit të partisë do ta kryej Nazif Cungu, i cili sipas informacioneve të televizionit Teuta nuk pati kundërkandidat dhe u zgjodh njëzëri.

Gjithashtu u zgjodhën edhe antarët e Këshillit të ri Qëndror, dhe organet tjera partiake. Në Kuvend ishin prezent edhe mysafir , përfaqsues të partive politike dhe korit diplomatik.

  • 1

    Radio