Sociale Më shumë

KONFERENCË MBI BIZNESIN SOCIAL

Prej tvteuta10:14, 2 Korrik 2015

Për ditën e enjte është paralajmëruar Konferenca e titulluar  ‘’Promovimi dhe Përkrahja e Biznisit Social në Komunën e Ulqinit’’.

Projekti Adriatic Welfare Mix është i orientuar në ndryshimin e kornizave të politikave dhe decentralizimi i sistemit të ndihmës sociale, sipas modelit të kombinuar të politikave dhe programeve sociale dhe Welfare Mix Modelit. Kjo qasje sjell zhvillimin e modelet inovative të bizneseve sociale, përkrahjes të programeve cilësore dhe kalimit e të rinjve nga arsimi në tregun e punës dhe rritje e inkuadrimit të rinjve në zhvillimet shoqerore dhe ekonomike,- njofton portali I Komunës së Ulqinit.

  • 1

    Radio