Sociale Më shumë

Komuna organizon koktei të fundvitit- ndahen mirënjohje

Prej tvteuta22:56, 4 Janar 2015

Në hotelin ,,Mediteran,,  u organizua kokteji tradicional i fundvitit. Në prani të një numri të madh  të ,të ftuarve fjalën e rastit e mbajti  Kryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka  i cili  bëri  një vlerësim të punës në vitin 2014 ,dhe  projektet  që priten të  realizohen  në vitin e ardhëshëm.

Gjatë  ketij aktiviteti  u shpërblyen  sportistët më të mirë të vitit,ata më me prespektivë dhe më të sukseshmit .Mirënjohje u ndanë edhe nxënësëve më të dalluar të shkollave,nëpunësave të Zyrës së sigurisë në Ulqin.Mirënjohje u ndanë edhe pjesëmarrësëve të Maratonës së pavarësisë.

  • 1

    Radio