Politikë Më shumë

Kompensimi i drejtë

Prej tvteuta10:49, 30 Prill 2015

Mali i Zi pozitiv ka propozuar ndryshimet  e ligjit  për eksproprijim si dhe ndryshimet e ligjit për  procedurën gjyqësore, të cilat kanë për qëllim që të vendoset  balancimi ndërmjet mbrojtjes të drejtës së pronës  dhe të interesit publik. Deputetja, Azra Jasaviq, gjatë debatit në parlament, ka kumtuar  se me ndryshimet e propozuara  qytetarëve duhet tu paguhet kompensim i drejtë për eksproprijimin e pronës gjë që do të caktohet me procedurë urgjente e jo ashtu, siç ka propozuar Qeveria.

  • 1

    Radio