Aktuale Më shumë

Kompania turke “Mesa mesken” e interesuar të investojë në Ulqin

Prej tvteuta15:31, 16 Maj 2016

Kompania turke “Mesa mesket” e njohur  në   fushën e  patundshmërisë  pati sot  një takim me kryetarin e komunës  së Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij.  Ata  shfaqën  interesimin dhe gadishmërinë  për të   investuar  në  fushën e turizmit  dhe  agrokulturës por dhe  fusha të  tjera. Nikoqirët  i njoftuan mysafirët  me   vendet  që janë  të gatshme për investitorët në komunën tonë  dhe kushtet  e leverdishme që   ofron  komuna  për investitorët që dëshirojnë  të investojnë  ne  turizmin elitarë.  Informacione   ofroi dhe sekretari   i  urbanizmit  Sandro Daboviq. Më  pas  delegacioni  gjashtëanëtarësh nga Turqia i shoqeruar   nga zyrtaret komunal  vizitoi  Valdanosin  dhe  në Krrucin.

  • 1

    Radio