Sociale Më shumë

Komisioni “Bereqeti” vazhdon angazhimin e vet humanitar

Prej tvteuta11:05, 27 Nëntor 2015

Komisioni ”Bereqeti” i cili funksion në kuadër të Bashkësis Islame në Ulqin vazhdon aksionin e vetë humanitar në bamirësi,

Ata ë këtë rast vizituan familjen e  Orhan Jakupit me banim në Shtoj të Ulqinit ku u vertetuan me gjendjen e rendë ekonomike të kësaj familje.

Sipas informacioneve dhe fotograive e të publikuara nga anëtarët e këtij komisioni në rrjetet sociale, shihet se kjo familje jeton në kushte shumë të veshtira. Perveç kryefamijljareve këtë familje e përbëjnë edhe 4 femij të mitur, duke pritur edhe të 5-in.

 

  • 1

    Radio