Aktuale Më shumë

Klubi i taekwondo “Ulqini”: 8 medalje në turneun në Korçulla

Prej tvteuta14:28, 23 Gusht 2022

Gjatë fundjavës me datë 20-21.08.2022 në qytetin e Korçullës u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disciplinat Ndeshje dhe Forma.
Ky aktivitet sportiv i Taekwondo-së mblodhi rreth 500 sportist, 26 ekipe nga 6 vende. Në mesin e tyre u paraqit edhe Taekwondo Ulqini me 8 sportist.
Sportistët e Taekowndo-së sjellin këtë rezultat: tre medalje të arta, tre medalje argjendi dhe dy medalje bronzi.

Medalistët e artë:
Rijad Dervishi
Sara Kraja
Merisa Malokraja

Medalistët e argjendit:
Amra Dushku
Amella Nuti
Artan Fici

Medalistët e bronzit:
Hakush Fici
Berina Mustafa

Falenderojmë sponzorit Hotel Prego.

  • 1

    Radio