Sporti Më shumë

Klubi i atletikes “Orion ” sjell trofe, nga kampionati shtetëror

Prej tvteuta09:02, 25 Qershor 2020

Në kampionatin shtetëror ne atletik për moshat e reja pionier , të mbajtur te dielën me dt.20.06.2020 , klubi I Atletikës “Orion” nga Ulqini , fitoi katër medalje të arta dhe tre të argjenda.

Këto janë fituesit:

Elijan Dervisheviq fitoi dy medalje te arta ne gjuajtjen e shtizes dhe të vorteksit.

Boban Maxhgal, fitoi medaljen e artë në vrapim në distancën 600m.

Elzana Guberiniq fitoi medaljen e artë në vrapim në distancën 600m.

Nikolina Maroviq fitoi medaljen e argjendë në vrapim në distancën 600m.

Suana Kapiq fitoi medaljen e argjendë në vrapim në distancën 300m.

Dhe, Elzin Guberiniq medaljen e argjendë ne gjuajtjen e shtizes.

  • 1

    Radio