Sporti Më shumë

Kanaqi dhe Kraja shpërblehen me medalje të arta

Prej tvteuta10:30, 10 Maj 2016

Të shtunën me datë 07.05.2016 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne morrën pjesë afro 500 garues nga 10 shtete si, Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Greqia, Serbia, Kroacia, Italija, Bosna, Bullgaria. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me tre garues. Medina Kanaqi dhe Edina Kraja fituan vendet e para të cilat u shpërblyen me medalje të arta. Ndërsa Ardiana Karamanaga fitoi vendit e tretë duke u shpërbly me medalje të bronzit.

Falenderojmë sponsorët që na përkrahën dhe na mundësuan pjesmarrjen në këtë aktivitet sportivë.

  • 1

    Radio