Sociale Më shumë

Kallaba : “ Sezon e mirë edhe përkundër inflacionit” (video)

Prej tvteuta11:57, 8 Shtator 2022

Në Emisionin e mëngjesit “ Ditë e Re” ishte i ftuar afaristi Lam Kallaba ku trajtuam temën  “Sezoni turistik dhe Inflacioni”

Sezoni turistik këtë vitë në Ulqin ishte i mirë dhe ende është duke zgjatur , edhe në këtë muaj shtator , dhe të gjithë ne qytetarët e Ulqinit kemi përfitim prej tij.

Sa i përket ngritjeve të cmimeve Kallaba shtoi se :

Edhe ne jemi pjesë e kësaj krize, prandaj si tek  të gjithë  inflacioni ka ndikuar edhe tek ne.

Për më tepër ndiqni intervistën e mëposhtme.

  • 1

    Radio