Sociale Më shumë

Ka përfunduar dhe është vënë në funksion objekti i azilit të qejve i financuar nga Komuna e Ulqinit

Prej tvteuta17:05, 16 Gusht 2016

Fjala është për një objekt ku do të grumbullohen qejt e lënë në mëshirë të fatit dhe që jo rrallë here kanë sjellë në pikëpyetje sigurinë e qytetarëve.

Ne bazë të vendimit Komunal sherbimet kompetente do të marrim masat e nevojshme që të rregullohet kjo çeshtje qe kohën e fundit ishte tejet problematike.Vënia në funksion e azilit të qejve, njëherin bën dhe uljen e rrezikut të përhapjes së sëmundjeve dhe infeksioneve të ndryshme. Procesi i trajtimit nis me grumbullimin e qejve, vaksinimin dhe sterilizimin e tyre.

Çdo gjë bëhet konform standarteve dhe në mbikqyrjen e mjekut veterinar.

 

  • 1

    Radio