Sociale Më shumë

Ka filluar shitja e druve për ngrohje (VIDEO)

Prej tvteuta10:42, 28 Tetor 2015

Shitësit e druve edhe sivjet gjenden në të njëjtin lokacion, në rrugën që të çon për në Totosh. Një traktor i lisit dhe shkozës kushton 140 euro. Çmimi për meter ka dallim në atë nëse blerësi i do të çara do të paguaj 45 euro për meter, ndërsa metera pa këtë sherbim kushton 35 euro.

Shitësit të cilët e punojnë këtë punë janë pothuajse të njëjtët që gjendjen në këtë lokacion vit pas viti, fitesa thojnë ata është shumë e vogël e ndërsa mundi i kësaj pune është shumë i madh.

  • 1

    Radio