Sociale Më shumë

Ka filluar heqja e objektit në ranë

Prej tvteuta13:36, 18 Mars 2015

Ka filluar heqja e objektit Ad Otrant Comerc në ranë, duke qenë se ky objekt është temë diskutimi që dy viteve të fundit me qenë se objekti ka qenë vetëm me leje të përkohëshme, pasi që kjo tokë është nën pronësinë e komunës.

Largimi i objektit në fjalë bëhet me qëllim që rregullimi i asaj hapësire të jetë sipas planit urbanistik.

Në të ardhëm objekti që do të ndërtohet në këtë pjes nuk do të jetë më i përkohëshëm, por do të jetë objek i përhershëm.

Haxhibeti  u shpreh se për momentin nuk janë në sy që të largohen objekte të tjera në komunën e Ulqinit, por kohë pas kohe do të përcillen dhe objektet që janë me leje të përkohëshme ndërtimi dhe janë në pronësi të komunës së Ulqinit, do të largohen me qëllim që të realizohet plani urbanistisik i komunës së Ulqinit.

  • 1

    Radio