Sociale Më shumë

Jakup Murati kandidat për Këshillin e Prokurorisë

Prej tvteuta15:53, 11 Nëntor 2015

Avokati nga Ulqini Jakup Murati, është njëri nga 6 kandidatët e paraqitur për vendin e zbrazët në Këshillin e Prokurorisë.

Në konkursin e shpallur nga Kuvendi i Malit të Zi, afati i të cilit përfundoi me 1 nëntorë,  përvec Muratit janë paraqitur edhe 5  kandidatë tjerë të cilët i plotësojnë të gjitha kushtet ligjore: Novak Llakoviq, Srgjan Gjuroviq, Sllobodan Dragoviq, Shefko Crnovrshanin dhe Velija Muriq.

Murati aktualisht është antarë i Këshillit drejtues i ndërmarrjes “Ujësjellës – Kanalizime”.

  • 1

    Radio