Aktuale Më shumë

Ish mazhoranca pa marrëveshje. Mandiq: Në këtë përbërje mundësitë për marrëveshje janë ezauruar

Prej tvteuta09:47, 13 Shtator 2022

Njëri nga liderët e Frontit Demokratik (DF), Andrija Mandiq, tha pas takimit të ish mazhorancës se të gjitha mundësitë për arritjen e marrëveshjes “në kjo përbërje e gjerë” për zgjidhjen e krizës politike janë ezauruar.

Kjo, siç sqaroi ai, do të thotë se në një takim tjetër do të ftojë liderët e partive që ende nuk kanë marrë pjesë në negociata.

Në mbledhjet e “mazhorancës së vjetër” nuk kanë marrë pjesë kryetarët e Lëvizjes Demokratike dhe Qytetare ABR Dritan Abazoviq, as ai i Demokratëve Aleksa Beçiq .  Mandiç tha se të gjitha propozimet që çojnë në një kompromis janë të pranueshme për FD.  Ai shtoi tha se si kandidatë për kryeministër janë përmendur edhe disa emra të tjerë, por u morën vesh që për këtë të vendosin vetë subjektet.

Pas takimit vazhduan akuzat në mes LA ABR dhe Demokratëve që fajsuan njëri tjetrin për dështim të bisedimeve oof.

  • 1

    Radio