Sociale Më shumë

Isat Dragovoja-parasezonë e dobët

Prej tvteuta15:11, 23 Qershor 2016

Në Rivierën e Ulqinit aktualisht janë duke pushuar 10% më  pak mysafir se vitin e kaluar në të njëjtën periudhë kohore.Aktualisht  aty    janë vendosur rreth  700 mysafir,nga 1.500  shtretër   që posedon “Riviera e Ulqinit”,kështu  deklaroi   drejtori i shitjes në Rivierën së Ulqinit – Isat Dragovoja.

Ai  numëron disa faktor që mund të kenë ndikuar në një parasezonë të dobët  duke vënë në rend të parë motin jostabil,pastaj muajin e Ramazanit, dhe Kampionatin Evropian.

Sa i përket çmimeve ata kanë  mbetur në nivelin e vitit të kaluar, edhe pse janë bërë investime të dukshme në riparimin e dhomave,por oferta në tregun rajonal nuk lejon që të luhasim me to,shprehet Dragovoja.

Pa marrë parasyshë që nuk ka qenë një parasezonë e mire,Dragovoja ka një optimizëm se kjo sezonë do të jetë   në nivelin e vitit të kaluar dhe pas 8 korrikut kurë përfundon muaji i Ramazanit do të jetë   një  fluks i madh i turistëve.

 

  • 1

    Radio