Sporti Më shumë

Ippon Castelana kampion

Prej tvteuta11:50, 19 Janar 2015

Në sallën e shkollës së mesme “Vllazërim Bashkim” përfundoj turneu në fudboll të vogël për moshën deri 18 vjeçare.

Për këtë vit ekipi i Ippon Castelana është kampion. Vendi i dytë i takoj ekipit Shtoj, ndërsa vendi i tretë i takoj Krythës.

Gjysëmfinalja

Papilon – Shtoj (1:3)

Krytha – ippon castelana (2:2)

(penallti- 6:7)

Vendi i tretë

Papilon – Krytha (1:5)

Finale

Shtoj – Ippon castelana (1:3)

Pas përfundimit të finales janë ndarë edhe çmimet për lojtarët më të dalluar. Portieri më i mirë është zgjedhur Mirsad Kahari, golshënuesi më i mirë Edin Kraja dhe lojtari më i mirë Armend Ramushaj.

  • 1

    Radio