Sociale Më shumë

IPARD projektet prezentohen ne Ulqin me 18.12.2014 (video)

Prej tvteuta22:49, 17 Dhjetor 2014

Fermerët e Ulqinit tregojnë interesim të shtuar për të hyrë në investime me projekte të reja.Mundësitë e konkurimit janë deri më datën 29 dhjetor dhe deri më 28 pastaj konkurohet me programet e veta.Shërbimi i bujqësisë pranë Komunës së Ulqinit do t i ndihmojë e informojë për të gjitha hollësirat,thotë këshilltari i kësaj zyreje, Gani Rexha.

Në thirrjen publike figurojnë kushtet që duhet të plotësojnë bujqit që pretendojnë të konkurojnë.Aplikuesit duhet të kenë një moshë prej 18 deri në 70 vjet, edhe ,natyrisht përparësi ata fermerë që tashmë kanë përvojë edhe ,së paku 5 krerë gjedhe qumështore.Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural merr pjesë me 50 : 50.
Ditën e enjte, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit ,ora 14:00 do të prezantohet Projekti IPARD like .

  • 1

    Radio