Sociale Më shumë

Investimet në rrjetin e kanalizimit: Qeveria miraton kredinë prej 20 milionë eurosh

Prej tvteuta10:24, 5 Dhjetor 2015

Qeveria e Malit të Zi ka miratuar kredinë prej 20 milionë eurosh përmes bankës gjermane KFW, të cilat do të shfrytëzohen në rikonstruktimin tejet të nevojshëm të  rrjetit të ujësjellsit dhe kanalizimit në Ulqin.

Nga këto, 2 milionë do të jenë donacion i qeverisë, kurse 18 do ti kthehen Ministrisë së financave me kamatë vjetore prej 1,8%., nga viti 2021 deri në 2030.

  • 1

    Radio