Ekonomi Më shumë

Investim i mirëpritur

Prej tvteuta12:39, 13 Mars 2015

Projekti i Bankës Europiane për zhvillim, i cili parasheh investimin e 5 milion eurove në kanalizimin e Komunës e Ulqinit, tashmë ka përfunduar dhe reviduar. Sipas kryetarit të Kuvendit komunal, Fuad Haxhibeti, këto mjete sipas projektit, i cili kushtoi 300 mijë euro, do të përdoren për rikonstruktimin komplet të kanalizimeve në vijën Braticë-Mali i Bardhë-Totosh-Kodra.Duke pasur parasysh problemet që kjo zonë ka me ujrat atmosferik, ky investim do të jetë më se i mirpritur.

  • 1

    Radio