Sociale Më shumë

INTERESIM I SHTUAR PËR PUNËTORË

Prej tvteuta10:58, 19 Gusht 2015

Kompania kineze do të respektojë ligjet vendore për punën dhe marrëdhëniet e punës, prandaj është rast i mirë që për profesion të ri të trajnohen nxënësit e shkollave të mesme dhe studentë, por edhe ata të cilëve u mungon ndonjë vit për pensionim, ka vlerësuar ministrja për punë dhe kujdesin social, Zorica Kovaçeviq, me rastin e vizitës të punëtorëve të cilët në Beranë dhe Bijello Pole, janë duke u përgatitur për ndërtimin e autostradës, Tivar- Bolare. Kovaçeviq me drejtoreshën e Entit për Punësim të Malit të Zi, Vukica Jeliq, i ka vizituar punëtorët e në veçanti është interesuar për kushtet e jetesës dhe punës gjatë trajnimit. Për këtë qëllim, kjo ministri ka siguruar 100 mijë euro shtesë

  • 1

    Radio