Kulturë Më shumë

Instituti Junus Emre oranizon Koncert Digjital në shenjë nderimi për të gjithë profesionistet e shëndetësisë në botë

Prej tvteuta18:32, 9 Prill 2020

Sonte nga Prishtina ne ora 18.30 me pjesëmarrjen e Ministrit të Kulturës dhe Turizmit të Turqisë, z.Mehmet Nuri Ersoy  dhe me moderimin e prezantueses së mirënjohur nga Turqia, Pelin Cift dhe Feride Zeynullahu nga Kosova si dhe me kontributin e 22 artistëve Kosovar,do te transmetohet Koncert  Digjital në shenjë nderimi për të gjithë profesionistet e shëndetësisë në botë, te cilin e organizon Instituti Junus Emre.

Transmetim të Drejtpërdrejtë nga llogarit e rrjeteve sociale.

  • 1

    Radio