Ekonomi Më shumë

Inspektorët: Për 4 muaj 2,69 milionë euro dënime

Prej tvteuta16:11, 4 Nëntor 2017

Nga Drejtoria e punëve inspektuese kanë deklaruar për agjensinë Mina-bussines se prej 1 majit deri me 31 gusht të këtij viti, në bregdet dhe vendet e tjera turistike në veri, inpektorët kanë kryer 17,820 kontrolle dhe kanë shkruar gjoba me vlerë rreth 2,69 milionë euro.

Nga kjo drejtori thonë se parregullsitë më të evidentuar kanë qenë mos shfaqja e çmimeve sipas rregullit, mosdhënia kuponit tatimor, si dhe mungesat në dokumentacion.

  • 1

    Radio