Aktuale Më shumë

Inovacion: Skender Lika një mjeshtër qe sjell risi dhe ndëgjon zërin e pasionit

Prej tvteuta15:34, 28 Shkurt 2023

Mjeshtri i mirë bën edhe punë të mira atëherë kur nuk mungon talenti, vullneti, guximi, optimizmi dhe një karakter i cili nuk dorzohet lehtë ata mund të sjellin edhe risi, këtë e bëri z. Skender Lika, riparues elektrik dhe sportist i mirënjohur që jeton dhe vepron në Ulqin.

Ai ka sfiduar veten me një proces krijues të një automjeti efektiv për terrene jasht-asfallteve, i tipit malor dhe kodrinor. Frymëzuar nga daljet në natyrë dhe dëshira për të eksploraur malet, z. Lika dizajnoj dhe krijoj këtë mjet avanturier për të shijuar më tepër adrenalinën e maleve.

Se si arriti z. Skender Lika deri tek ideja, cfarë e frymëzoj, si ishte procesi I realizimit dhe më shumë rreth produktit perfundimtar  këtë do ta kuptojmë në vazhdimësi të emisionit.

Më shumë rreth kësaj  në emisionin “Kronika e Ulqinit”, të martën në orën 20:30

 

  • 1

    Radio