Sociale Më shumë

Ilir Lleshi zgjidhet kryetar I Lidhjes Shqiptare në Botë (VIDEO)

Prej tvteuta14:02, 5 Tetor 2015

Lidhja e Shqiptarve në Botë ka organizuar në Ulqin kuvendin themelues dega për shqiptarët në Mal të Zi. Për mikrofonin e tvt kryetari i saj Simon Kuzhnini u shpreh se edhe pse pak me vones më në fund jemi pranë shqiptarve në Mal të Zi për të zgjedhur kryetarin që do ti përfaqsojë në të gjithë botën. Kuvendi zgjati më shumë se tre ore ku u zgjodhën 17 antarë ndër to 4 të kryesisë siç ishin Mark Juncaj, Ali Daci, Ali Gjecbritaj dhe Shaban Balidemaj. Kryetarë i Lidhjes Shqiptare në Botë për degën e Ulqinit u zgjodh Ilir Lleshi.

http://https://www.youtube.com/watch?v=qOtBITO1YkY

 

  • 1

    Radio