Politikë Më shumë

Haxhibrahimi koordinator i Socialdemokratëve të rinj në Ulqin

Prej tvteuta10:32, 5 Tetor 2015

Arbër Haxhibrahimi është zgjedhur koordinator i KI-së së Socialdemokratëve të rinj në Ulqin. Në mbledhjen e formimit të Këshillit Inicues të rinisë morën pjesë edhe koordinatori i kësaj partie në Ulqin Selim Resulbegoviq, koordinatorja e rinisë së Socialdmokratëve Marija Blagojeviq, Qazim Hoxhiq, Stefan Shuster dheAleksandra Masoniciq. Nga kjo parti kumtohet se arsimi është një nga prioritetet e zhvillimit të shoqërisë dhe se një shoqëri e mbështetur në arsimim do të ofrojë më shumë vende pune dhe prosperitet, cka do te arrihet duke u bazuar në principet e barazisë, drejtësisë dhe ofrimin e mundësive për të gjithë.

  • 1

    Radio