Aktuale Më shumë

HAXHIBETI:TRUPAT PUNUESE TE KUVENDIT DUHET TE SHQYRTOJNE MATERJALET

Prej tvteuta22:01, 2 Mars 2016

Kryetari I kuvendit komunal te Ulqinit, Fuad Haxhibeti sot ka mbajtur mbledhjen e kolegjiumit ne te cilen moren pjese te gjithe perfaqesuesit e subjekteve politike te cilat kane keshilltare ne Kuvendin komunal.

Ne mbledhje eshte diskutuar mbi, situaten aktuale politike, mbajtjen e seances se radhes dhe jane shqyrtuar pikat e rendit te dites te cilat jane te propozuara. Mbledhja ka zgjatur disa ore, ku te gjithe te pranishmit kane dhene mendimet dhe qendrimet e veta per pikat ne fjale. Sipas kryetarit Haxhibeti, eshte vendosur qe javen e ardhshme te mbahet takimi I radhes, por nderkohe keshillat-trupat punuese te kuvendit duhet te shqyrtojne materjalet dhe te japin qendrimet lidhur me pikat e propozuara.

  • 1

    Radio