Sociale Më shumë

Haxhibeti për shkarkimet: Veprime të papara ndonjëherë në skenën politike të qytetit

Prej tvteuta10:43, 5 Mars 2016

Kryetari i Kuvendit Komunal Fuad Haxhibeti, deklaroi për televizionin Teuta se shkarkimet e tre zyrtarëve të Komunës kanë shënuar diçka të paparë në skenën politike të Ulqinit, e cila nuk do të kalojë pa pasoja.

Haxhibeti tha se në komunë kanë vetëm dy poste politike, ai i kryetarit të Kuvendit dhe kryetarit të Komunës, kurse tjerët janë mbi baza profesionale, për angazhimin apo shkarkimin e të cilëve duhet të respektohet ligji i punës.

  • 1

    Radio