Sociale Më shumë

HASANGJEKAJ: JEMI MIRËNJOHES

Prej tvteuta12:25, 14 Maj 2015

Nënkryetari I Këshillit Kombëtar  të Shqiptarëve, Bujar Hasangjekaj  ditën e enjte ka shkruar në profilin e tij  të rrjetit social Facebook se pata kenaqesi që të jam nikoqi I delegacionit të Komisionit për  arsim,culture , shkencë dhe teknologji të Kuvendit të Repub likes së Kosovës, I kryesuar nga  Nait Hasani.

Në këtë takim në Plavë e Guci, u diskutuan shumë çështje ,duke u përqëndruar në pozitën e arsimit shqip në këto dy  komuna.
”Ne u jemi shume mirënjohes dhe falenderues ketij komisioni për vullnetin dhe interesimin e tyre në permirësimin e gjendjes së arsimit shqip në Mal e ZI”,- ka thënë Hasangjekaj.

  • 1

    Radio