Aktuale Më shumë

Hapet sezoni në Rivierën e Ulqinit

Prej tvteuta09:46, 9 Janar 2016

Në Rivierën e Ulqinit sot zyrtarisht është hapur edhe sezoni dimëror me ardhjen e grupit të parë të sportistëve në hotelin “Olimpik”.

Klubi i parë që ka arritur dhe i cili do të qëndrojnë 10 ditë është skuadrat futbollistike nga Liga e parë e Shqipërisë , Kukësi.

Drejtori i shitjes në Rivierën e Ulqinit Isat Dragovoja, shprehet se këto ditë presin edhe të tjera ekipa , janë në biseda me to por akoma nuk është konfirmuar ardhja e ekipeve të reja.

  • 1

    Radio