Aktuale Më shumë

Hapet objekti i parë “KIPS” në Ulqin

Prej tvteuta15:16, 23 Qershor 2016

Një nga kompanitë më prestigjioze në Mal të Zi, “KIPS” , e cila ofron një gamë të gjërë të mjeteve të punës, makinerive , materialit ndërtimor, pajisjeve për kopësht dhe plazhe, bëri hapjen e objektit të parë në Ulqin.

Ky objekt që shtrihet në më shumë se 1000 metër katrorë, hapi dyert për blerësit nga Ulqini, për të cilët me këtë rast kompania ofron zbritje prej 15% në të gjithë mallin. Objekti ndodhet në rrugën Ulqin-Tivar dhe punëson 10 punëtor, kurse nga kompania besojnë se me gamën e tyre prej 15.000 artikujve do të kënaqin nevojat e konsumatorëve.

  • 1

    Radio