Politikë Më shumë

HAPET FORUMI

Prej tvteuta10:31, 6 Qershor 2015

Kryetari i kuvendit të Malit të Zi e kryetar i Asamblesë  parlamentar të OSBE,  Ranko Krivokapiq, do të hap të hënën forumin parlamentar të Cetinës, të 16-in me radhë, tema e të cilët këtë vit është “Gratë në biznes”. “Forumi parlamentar i Cetinës paraqet iniciativë autoktone rajonale të bashkëpunimit parlamentar të vendeve të Evropës Juglindore në rrugën drejtë integrimeve evropiane dhe pikëpamje të rëndësishme të avancimit dhe promovimit të dialogut parlamentar mes vendeve të rajonit.

  • 1

    Radio