Politikë Më shumë

HAMDI HASANI AMBASADOR JOREZIDENT NE ARABINE SAUDITE

Prej tvteuta16:15, 16 Mars 2016

Me shimicë votash Këshilli i Kuvendit të Malit të Zi për marëdhënje ndërkombëtare miratoi  propozimin e Qeverisë që Hamdi Hasani, funksioner i latrë i UDSH-së të zgjidhet Ambasador jorezident i Malit të Zi në Mbretërinë e Arabisë Saudite.

Hasani funkcionin e ri do ta ushtrojë në Podgoricë.

Si funksionar i lartë i UDSH-së, Hasani ka ushtruar postin e Ministrit për pakica, Konzullit tëMalit të Zi në SHBA dhe tani është Ambasadori i dytë nga radhët e UDSH-së, pas Ferhat Dinoshës.

 

 

  • 1

    Radio