Politikë Më shumë

GVOZDENOVIQ VIZITON ULQININ

Prej tvteuta10:21, 10 Qershor 2015

Sot viziton Ulqinin ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq. Siç bëhet e ditur, ai do të takohet me kryetarin e Komunës, Fatmir Gjeka ku do të diskutohet mbi realizimin e disa projekteve, me nje vëmendje të posaçmi rreth investimeve  në rrjetin e kanalizimit, sanimin e gjendjes  shqetësuese në Kripore. Ministri Gvozdenoviq do të takohet edhe me qiramarrësit e plazheve, pronarët e  objekteve hoteliere – turistike.

  • 1

    Radio