Politikë Më shumë

GORANA: NUK KA NDERTIME NE VALDANOS

Prej tvteuta16:31, 21 Shkurt 2015

Sekretari per planifikim hapesinor dhe zhvillim te qendrueshem , Mustafa Gorana tha per TV Teuta  se perpunuesi i Planit Hapesinor Urbanistik i ka bere disa ndryshime te cilat nuk jane ne interesin e qytetareve te Komunes se Ulqinit, por Komision perkates komunal  do ti shqyrtoje edhe do t’ia adresoje Ministrise se zhvillimit te qendrueshem dhe te turizmit. Gorana potencon nje ceshtje tjeter me shume rendesi ,se  Valdanosi do te mbetet qender turistike – rekreative dhe ne ate ambient nuk do te kete ndetime.

  • 1

    Radio