Aktuale Më shumë

Gjykata Themelore: Forca ti paguajë IQ 24 mijë euro

Prej tvteuta12:02, 27 Maj 2016

Gjykata Themelore e Ulqinit ka sjellur vendimin e shkallës së parë sipas të cilit Forca e Re Demokratike i detyrohet Iniciativës Qytetare 24 mijë euro , në bazë të marrëveshjes së koalicionit të nënshkruar në vitin 2012.

Sipas kësaj marrëveshje, Iniciativa Qytetare dhe Forca duhej të bashkoheshin në një subjekt të vetëm politik, kurse Vasel Sinishtajt ti takonin 18 muaj nga mandati i deputetit. Për shkak të mosrealizimit të pikave të marrëveshjes, erdhi deri tek mosmarrveshjet në mes tyre, cka rezultoi edhe me padinë në Gjykatën Themelore të Ulqinit.

Në lidhje me vendimin të dyja palët kanë mundësi ankese në Gjykatën e Lartë.

  • 1

    Radio