Aktuale Më shumë

Gjurashkoviq: Fronti Demokratik po përgatitet për fitore

Prej tvteuta15:01, 30 Shtator 2016

Drejtuesit e partisë më të madhe opozitare në Mal të Zi , Frontit Demokratik,  nuk kanë dyshim në fitore në zgjedhjet e 16 tetorit. Dr. Ljiljana Gjurashkoviq,  kandidate për deputete  në Kuvend,  beson se qytetarët e Malit të Zi do ta njohin opsionin më të mirë politik i cili u ofron atyre siguri dhe stabilitet ekonomik.

“Fronti Demokratik,  gjatë viteve të kaluara e ka dëshmuar se është i gatshëm për fitore në zgjedhje. Vizioni ynë për një shoqëri moderne dhe të avancuar  është shpalosur në programin tonë – “Të duash Malin e Zi”.  Këto janë masat për të dalë nga kriza e thellë në të cilën ndodhet  Ulqini dhe gjithë Mali i Zi “, thotë Gjurashkoviq.

“Në program kemi përmbledhur të gjitha aspektet e jetës – politikat ekonomike dhe sociale, të familjes dhe pensionistëve. Sidomos kemi theksuar programin për punëtorët, gratë, personat me aftësi të kufizuara dhe të rinjtë. Të rinjëvë  u ofrojmë kredi për sipërmarrje pa interes me një periudhë mospagimi prej dy deri në pesë vjet për të ndaluar largimin e tyre nga vendi “, përfundon Gjuraskoviq.

  • 1

    Radio