Politikë Më shumë

Gjukanoviq: Zgjedhjet parlamentare me 30 gusht

Prej tvteuta23:49, 20 Qershor 2020

Kryetari i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, sot a shpallur daten e mbajtjes se zgjedhjeve  parlamentare  dhe ato do te mbahen me 30 gusht.  Kryetrai i shtetit Millo Gjukanoviq, me daten 16 qershor mbajti takime konsultative me perdafequesit e partive parlamentare lidhur me caktimin e dates se mbajtjes se zgjedhjeve parlamentare. Fteses per takime konsultative iu paraqiten vetem perfaqesues nga radhet e koalicionit qeverises, kurse nga opozita nuk iu pergjigjen fteses.    Gjukanoviq sot  perfundimisht ka shpallur  30 guashtin, date te zgjedhjeve parlamentare, por edhe   lokale ne disa komuna:  Andrijevicë, Budvë, Guci dhe Kotorr . 

  • 1

    Radio