Politikë Më shumë

GJUKANOVIQ SOT NË PARLAMENT

Prej tvteuta10:18, 27 Maj 2015

Kryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq do të përgjigjet sot në Parlament në pyetjet e përfaqësuesve të klubeve të deputetëve. Pyetjet kanë të bëjnë me aktivitetet e ardhshme të qeverisë dhe me projektet zhvillimore, me kreditë, me pengimin e shpërnguljeve nga veriu i Malit të Zi.Po ashtu shefi I ekzekutivit shtetëror, Gjukanoviq do të përgjigjet edhe në pyetjet  mbi privatizimet, vendkalimet kufitare, zbardhjen e vrasjes së Dushko Jovanoviq, e të ngjashme.

  • 1

    Radio