Aktuale Më shumë

Gjukanoviq, sot në konferencën ndërkombëtare, në Mynih të Gjermanisë

Prej tvteuta09:56, 12 Shkurt 2016

Kryeministri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, do të udhëtojë sot për në Mynih të Gjermanisë ku do të marr pjesë në punën e konferencës për sigurinë .

Siç është kumtuar nga qeveria , Gjukanoviq merr pjesë në këtë konferencë me ftesën e kryesuesit, Vollfgang Ishinger . Ai siç thuhet në kumtesë gjatë punës së kësaj konference do të jetë njëri nga folësit në panelin “Integrimet e mëtejme Euro- atlantike në Evropën jug Lindore”.

Në fokus të kësaj konference, mes tjerash, do të jenë; krizat dhe konfliktet aktuale globale dhe rajonale , lufta kundër terrorizmit ndërkombëtarë dhe çështja e migracionit.

  • 1

    Radio