Politikë Më shumë

Gjukanoviq në Bruksel

Prej tvteuta12:24, 14 Prill 2015

Kryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq do të bisedojë gjatë dy ditëve të ardhshme në Bruksel me zyrtarët më të lartë të Bashkimit evropian të NATO-s.Siç është paralajmëruar,  do të bisedojë me kryetarët e Komisionit Evropian  Zhan Kllod Janker  dhe të Këshillit Evropian Donalld Tusk, pastaj edhe me komisarin e BE për politikën fqinjësore dhe Johanes Han. Kryeministri i Malit të Zi do të takohet edhe me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jen Stolltenberg dhe do të flasë në mbledhjen e Këshillit të Atlantikut Verior.

  • 1

    Radio