Sociale Më shumë

Gjoni: Falenderim TV TEUTA per mbeshtetje

Prej tvteuta15:00, 20 Maj 2016

Në kuadër të  aksionit “Të pastrojmë Malin e Zi për 7 ditë”,  ne emër të Komunës së Ulqinit prezente ishte nënkryetarja Hadixhe Gjoni e cila  për Televizionin Teuta shprehet e kënaqur dhe falenderuese ndaj të gjithëve që mbështetën këtë aktivitet, siç janë  institucioneve shkollore, përfaqësuesit e sportit, përfaqësues të Komunës e poashtu edhe bartësit kryesor të këtij aktiviteti NP “Veprimtaritë Komunale”.

Nga nënkryetarja e komunës Hadixha Gjoni një falenderim vjen edhe për Televizionin Teuta i cili gjithmonë percjellë aktivitetet e tilla, pasi siç shtoj Gjoni qëllimi i këtyre aktiviteteve është ndërgjegjësimi i të gjithë neve në ruajtjen e mjedisit jetësor.

  • 1

    Radio