Kulturë Më shumë

GJIMNAZI PUBLIK I ULQNIT ORGANIZOI ME SUKSES TURNEUN NE VOLEJBOLL

Prej tvteuta11:33, 15 Mars 2016

Shkolla e mesme e kombinuar “Vllazërim bashkim” në mënyrë tradicionale edhe këtë vit organizoi turneun në volejboll i cili organizohet për nder të ditës së shkollës. Edhe këtë vit 4 profesorët e edukatës fizike organizuan 4 ekipe si për femra ashtu edhe për meshkuj të cilët garuan mes vetes në kategorinë vet.

Profesori i edukatës fizike Rrok Lulgjuraj për Televizionin Teuta shprehet i kënaqur me mbarvajtjen e turneut dhe me vazhdimin e kësaj tradite të cilën gjimanzi publik  i Ulqinit do ta vazhdojë edhe tek brezat e rinjë.

  • 1

    Radio