Sociale Më shumë

Gjimnazi privat “Drita” u thotë lamtumirë gjeneratës së shtatë të maturantëve

Prej tvteuta16:09, 3 Qershor 2016

Në një ceremoni solemne të organizuar në hapesirat e “Hotel Llolla” maturantët e gjimnazit privat “Drita”, gjenerata e vitit 2015/16,  pranuan diplomat të cilat dëshmojnë  mundin dhe punën e tyre gjatë 4 viteve të shkollimit në këtë institucion.

Përvec maturanteve, diploma pranuan edhe nxënësit më të dalluar të Gjimnazit Privat Drita , nga gjeneratat më të vogla. Kjo datë përkon me 10 vjetorin e themelimit të Gjimnazit Privat Drita,i cili është gjimnazi i parë dhe i vetëm privat në gjuhën shqipe,brenda territorit të Malit të Zi.

  • 1

    Radio