Politikë Më shumë

GJENDJE E DOBËT

Prej tvteuta10:19, 22 Maj 2015

Themelimi i prokurorisë si institucion  i cili do të jetë i gatshëm të kacafytet me të gjitha format e kriminalitetit duhet të jetë qëllim shtetëror e jo vetëm detyrim  për shkak të BE dhe NATO-s, ka theksuar kryeprokurori i shtetit Ivica Stankoviq. Ai i ka quajtur si të pa baza pohimet se situata e dobët gjyqësor  është rezultat  i punës së dobët të prokurorisë  dhe ka paralajmëruar se në muajin e ardhshëm Mali i Zi mund të fitojë prokurorin kryesor special.

  • 1

    Radio