Sociale Më shumë

Gjeloshaj shprehet i pakenaqur me bashkepunim

Prej tvteuta17:05, 23 Shkurt 2016

Deputeti i Alternativës Shqiptare Nik Gjeloshaj ka reaguar pas lajmit se partitë e pakicave do përkrahin shkarkimin e kryetarit të Parlamentit z. Krivokapiq. Ai është shprehur se Forca nuk deshiron bashkëveprim me subjektet tjera politike shqiptare, por më afër ka Partinë Boshnjake dhe atë Kroate.
“Forca përseri nuk deshiron bashkëveprim me subjektet tjera shqiptare, duket që më afër ka Partinë Boshnjake dhe Iniciativën Qytetare Kroate. Përseri favorizon kërkesat dhe pozicionimin e Boshnjakëve, duke lënë anash kërkesat dhe interesat e shqiptarëve në Mal të Zi”. është shprehur Gjeloshaj.

  • 1

    Radio