Kulturë Më shumë

Gjeka: Urime 7 marsi

Prej tvteuta23:40, 7 Mars 2015

Kryetari i  Komunës  së  Ulqinit Fatmir Gjeka , uron  mësuesit me rastin e  festës së  7 Marsit me mesazhin:

Kjo  ditë e shënuar më jep  kënaqësinë  dhe  privilegjin  t ju përshëndes   të gjithë  Ju, që  jeni angazhuar  në garën  e dijes , garën  e zhvillimit   të shoqërisë.

Rroli  juaj  në momentin  kur  ne aspirojmë  të  bëhemi  pjesë e familjes  evropiane  ështe dhe  më i madh  në edukimin e  brezit   të ri.

  • 1

    Radio