Politikë Më shumë

Gjeka i dorezon postin Cungut

Prej tvteuta17:04, 21 Mars 2016

Pas Seancës solemne të Kuvendit Komunal,ku Kryetar i Komunës së Ulqinit u zgjodh Nazif Cungu, ish kryetari Gjeka I bëri zyrtarisht dorëzimin e postit të kryetarit tee sapo emeruar pranë kabinetit.Duket sikur historia po përsëritet, pasi një dorëzim I njëjtë u bë edhe para dy viteve në të njëjtin vend me të njëjtet lider partiak. Kësaj radhe shpresojmë që për të miren qytetarëve dhe prespektiven e qytetit te Ulqinit ky koalicion I sapoformuar të funksionoje sa më mire.

  • 1

    Radio