Sociale Më shumë

Gjatë vitit të kaluar 64 vetë nga Ulqini kanë ndërruar emrin ose mbiemrin

Prej tvteuta17:49, 12 Prill 2016

Sipas të dhënave të Ministrisë së mbrendshme ,në vitin 2015 617 persona në Mal të Zi kanë ndryshuar të dhënat mbi identitetin e tyre, nga të cilët  64 në Komunën e Ulqinit.

Pas Podgoricës me 98 ndryshime, Ulqini rradhitet i dyti ndër qytetet që më së shumti kanë ndërruar emrat ose mbiemrat, i pasuar nga Plava me 63. Çmimi i ndryshimit të emrit apo mbiemrit është 20 euro , dhe në kërkesë nuk nevojiten të dhëna për arsyet e ndryshimit.

  • 1

    Radio